Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χριστινα Μπομπα / Η Χριστίνα Μπόμπα έφαγε το έπαθλο των "Διασήμων" του ... : Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Χριστινα Μπομπα / Η Χριστίνα Μπόμπα έφαγε το έπαθλο των "Διασήμων" του ... : Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4. Μιλάω για την χριστίνα μπόμπα η οποία έχει καταλήξει τα τελευταία χρόνια σε ένα συγκεκριμένο πλάνο διατροφής και άσκησης που της φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Το ανακοίνωσε πριν λίγο ο σάκης τανιμανίδης. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη.

Η πρώτη υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της στην ύδρα. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram. Το ευτυχές γεγονός αποκάλυψε ο παρουσιαστής με μία ανάρτηση στο instagram.

Η Χριστίνα Μπόμπα και η αδερφή της θα μπορούσαν κάλλιστα ...
Η Χριστίνα Μπόμπα και η αδερφή της θα μπορούσαν κάλλιστα ... from www.queen.gr
Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Γέννησε η χριστίνα μπόμπα και την ευχάριστη ανακοίνωση έκανε ο σύζυγός της σάκης τανιμανίδης στο instagram. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις.

Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους.

Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η χριστίνα μπόμπα στο μαζί σου σαββατοκύριακο. Ήταν λίγο πριν μας αποχαιρετίσει το 2020 όταν η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης ανακοίνωσαν μέσα από τα instagram η αποκάλυψη πως η χριστίνα περιμένει δίδυμα έγινε την ίδια μέρα από το προφίλ του σάκη, ο οποίος αποκάλυψε με μεγάλη χαρά πως οι 2 τους θα. Η τρυφερή ανάρτηση για τα 40α γενέθλια του σάκη τανιμανίδη. Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Δες τους κανόνες που ακολουθεί αλλά και τι τρώει καθημερινά σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις. Όλα τα τελευταία νέα, φωτογραφίες, video και ειδήσεις. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η χριστίνα μπόμπα σε συνέντευξή της στην ελεονώρα μελέτη, ο δρόμος για την εγκυμοσύνη δεν ήταν εύκολος. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη.

Χριστίνα Μπόμπα: "Λιώνει" στη γυμναστική και μας το ...
Χριστίνα Μπόμπα: "Λιώνει" στη γυμναστική και μας το ... from www.tlife.gr
Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Ποια είναι η ηλικία της χριστίνας μπόμπα η χριστίνα μπόμπα έχει σπουδάσει στο τμήμα ηλεκτρολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών του πολυτεχνείου και έχει συνεχίσει δύο χρόνια στην έρευνα και έγινε υποψήφια διδάκτορας. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη.

Οι αποτυχημένες προσπάθειες, οι δυσκολίες, οι λιγούρες και η γλυκιά αναμονή για τα δίδυμα.

Η χριστίνα μπόμπα έφερε στον κόσμο τα δίδυμα και την ανακοίνωση έκανε ο σάκης τανιμανίδης με σχετική ανάρτηση στο instagram. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Το ζευγάρι μέσα από τα social media μοιράζεται τις εμπειρίες του και δίνει κουράγιο σε όσους προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί. Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Η 32χρονη instagramer, που όλους τους μήνες της εγκυμοσύνης ανέβαζε stories και… Ο σάκης τανιμανίδης και η χριστίνα έγιναν για πρώτη φορά γονείς σήμερα το μεσημέρι της τετάρτης και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Η χριστίνα γέννησε σήμερα με καισαρική τομή δύο υγιέστατα κοριτσάκια με την ίδια και τα μωρά της να είναι καλά στην υγεία τους. Ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο. Η κάμερα της εκπομπής dot. Η σύζυγος του παρουσιαστή του αντ1 διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και πολύ σύντομα θα φέρει στον κόσμο δύο κοριτσάκια. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης έγιναν γονείς το μεσημέρι της τετάρτης. Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Το 2015 ξεκίνησε τη σχέση του με την χριστίνα μπόμπα και παντρεύτηκαν την 1η σεπτεμβρίου 2018 στη σίφνο.4.

«έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Λίγες ημέρες έμειναν για τη γέννηση των διδύμων κοριτσιών της χριστίνας μπόμπα και του συζύγου τη σάκη τανιμανίδη. Η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης δεν… κρατιούνται με τίποτα. Η πρώτη υπέροχη φωτογραφία από τον γάμο της στην ύδρα. Η χριστίνα μπόμπα μόλις γέννησε και ο σάκης τανιμανίδης παρουσιάζει τις δίδυμες κόρες του όλο καμάρι και συγκίνηση.

Χριστίνα Μπόμπα: Ετσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Σάκης ...
Χριστίνα Μπόμπα: Ετσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Σάκης ... from www.thetoc.gr
Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό: Μόλις πριν από δυο μέρες, η χριστίνα είχε μοιραστεί ένα απίθανο κολάζ με την όψη της κοιλίτσα της από την πρώτη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος μέχρι το τέλος. Την αποκάλυψη έκανε ο παρουσιαστής μέσω instagram. Μετρούν αντίστροφα για τη γέννηση των δίδυμων παιδιών τους, και δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους. Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα τους στην αθήνα. Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Η ανάρτηση του σάκη τανιμανίδη με τα δίδυμα. Εδώ και λίγα λεπτά η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης, καθώς η γνωστή influencer, έφερε στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Η χριστίνα μπόμπα είχε πει σε συνέντευξή της πριν από λίγο καιρό:

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο σάκης τανιμανίδης με μία φωτογραφία όπου κρατάει τα νεογέννητα κοριτσάκια του. Ανάρτηση της χριστίνας μπόμπα λίγο πριν φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια της. Η εγκυμονούσα χριστίνα μπόμπα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό down town, περίπου έναν μήνα πριν γεννήσει τα δίδυμα κοριτσάκια της. Ο σάκης κλείνει σήμερα τα 40 και φυσικά γιορτάζει τα γενέθλιά του αγκαλιά με την έγκυο σύζυγό του. Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν χριστίνα μπόμπα και σάκης τανιμανίδης, καθώς ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα κοριτσάκια τους. Η 27χρονη χριστίνα μπόμπα σπούδασε μηχανολόγος σε μια από τις καλύτερες σχολές του πολυτεχνείου, έφτασε σε επίπεδο διδακτορικού, εργάστηκε στον χώρο των media, προσλήφθηκε σε μεγάλη πολυεθνική στον τομέα του marketing (όπου απασχολείται μέχρι σήμερα), λαμβάνει μέρος σε. Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους. Αντίστροφα μετράει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης για να κρατήσουν στην αγκαλιά τα μωράκια τους. «έφτασαν!!στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μας…επί 2!» έγραψε ο παρουσιαστής, ο οποίος δέχεται βροχή ευχών. Οι δίδυμες κόρες τους επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο τρόπο! Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η χριστίνα μπόμπα και ο σάκης τανιμανίδης μιας και ήρθαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Η χριστίνα μπόμπα θέλησε να γεννήσει κάτω από άκρα μυστικότητα και να το ανακοινώσει η ίδια στους followers της όπως έκανε άλλωστε και με την εγκυμοσύνη της. Δες τους κανόνες που ακολουθεί αλλά και τι τρώει καθημερινά σύμφωνα με όσα έχει πει η ίδια κατά καιρούς σε συνεντεύξεις.